Ontdek de Vernieuwde UniFi Access Applicatie 2.0.6

Ontdek de Vernieuwde UniFi Access Applicatie 2.0.6

De nieuwste versie van de UniFi Access applicatie, versie 2.0.6, is nu beschikbaar en biedt een reeks nieuwe functies en verbeteringen die uw dagelijkse beheer van toegangscontrole eenvoudiger en efficiënter maken.

Vernieuwd Dashboard

Een van de meest opvallende veranderingen in deze versie is het volledig vernieuwde dashboard. Het dashboard is ontworpen om locatiebeheer meer gecentraliseerd te maken. Gebruikers kunnen nu met slechts één klik deuren vergrendelen of ontgrendelen.

Gecentraliseerd Locatiebeheer

De verbeterde visuele weergave van locaties door middel van op maat gemaakte locatie-miniaturen biedt een overzichtelijker en efficiënter beheer van faciliteiten. Het toevoegen van gebruikers en bezoekers is vereenvoudigd tot slechts een paar klikken. Met de nieuwe functie "Locatiegroep toevoegen" kunnen locaties gegroepeerd worden voor eenvoudiger beheer. De status van elke locatie wordt weergegeven in kleurgecodeerde tekst, zodat u in één oogopslag kunt zien of een locatie open, gesloten, vergrendeld, ontgrendeld, ongeautoriseerd geopend of in een waarschuwingsstatus is.

Abnormale Apparaatstatus in Één Oogopslag

Naast het verbeterde locatiebeheer biedt de nieuwe versie ook een duidelijke weergave van abnormale apparaatstatussen. In één oogopslag is te zien hoeveel apparaten offline zijn en welke types dit zijn, wat het oplossen van problemen aanzienlijk versnelt en vergemakkelijkt.

Gevisualiseerde Ontgrendel Activiteit

De gevisualiseerde ontgrendel activiteit is een andere indrukwekkende toevoeging aan deze update. Met behulp van logboeken en een staafdiagram kunt u eenvoudig de recente succesvolle en mislukte deurontgrendel activiteiten volgen. Deze functie helpt niet alleen om de beveiliging te handhaven, maar biedt ook waardevolle inzichten in de toegangspatronen binnen faciliteiten.

Verbeterde Live View Ervaring

De live view ervaring is eveneens aanzienlijk verbeterd. Gebruikers kunnen nu deuren die zijn verbonden met Access Hub of Access Hub Door eenvoudig ontgrendelen of vergrendelen met een enkele klik. Dit maakt het realtime beheer van toegangscontrole nog soepeler en gebruiksvriendelijker.

Eén Portaal voor Alle Apparaatbeheer

Voor een meer geïntegreerde benadering van apparaatbeheer introduceert versie 2.0.6 een enkel portaal voor al uw apparaatbeheer.

Toegang tot Locatiebeheer

Door naar de Dashboard pagina te navigeren, over een locatie te zweven en op het beheerpictogram te klikken, krijgt u direct toegang tot de status van die locatie, de ontgrendel activiteit, instellingen en gekoppelde apparaten zoals Access Control Hubs, Access Readers, en Protect Cameras. Dit betekent dat u met één klik naar het instellingenpaneel van een gekoppeld apparaat kunt gaan, wat het beheer van uw apparaten naadloos en efficiënt maakt.

Vernieuwde Terminal Manager Pagina

De Terminal Manager pagina is ook vernieuwd, waardoor het beheren van de poorten en terminals van een Access Control Hub eenvoudiger is dan ooit. De verbonden poorten worden nu gevisualiseerd en kleurgecodeerd voor gemakkelijke identificatie en beheer, wat helpt om snel en effectief wijzigingen aan te brengen wanneer dat nodig is.

Gelijktijdige Toewijzing van Toegangsbeleid

Ten slotte is de functie voor gelijktijdige toewijzing van toegangsbeleid een waardevolle toevoeging aan deze update. Het is nu mogelijk om toegangsbeleid toe te wijzen aan alle of meerdere gebruikers/groepen tegelijkertijd, wat het proces aanzienlijk vereenvoudigt en versnelt. Houd er rekening mee dat het toewijzen aan alle gebruikers een aankomende versie van UniFi OS vereist.

Deze nieuwe functies en verbeteringen zullen de ervaring met de UniFi Access applicatie aanzienlijk verrijken. Download nu de nieuwste versie en ervaar zelf de voordelen.

bij het updaten naar versie 2.0.6? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!