Onze Missie

Bij wifi-center.nl streven we naar hoogwaardige netwerkoplossingen voor particulieren en bedrijven. Met betrouwbare apparatuur zoals Ubiquiti en Eufy verbeteren we de wifi-ervaring. Ons team biedt deskundig advies en ondersteuning, waarbij we snel reageren op vragen en op maat gemaakte oplossingen leveren. We zijn toegewijd aan het overtreffen van verwachtingen, het uitstralen van betrouwbaarheid en het helpen van klanten bij het optimaliseren van hun connectiviteit. Samen lossen we uw netwerkuitdagingen op.

Onze Expertise

Het team van wifi-center.nl bestaat uit deskundige professionals met uitgebreide expertise in netwerken. We zijn goed opgeleid en ervaren met topmerken zoals Ubiquiti, TP-link en Eufy. Met diepgaand inzicht in netwerkarchitectuur en beveiliging bieden we op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen. Ons gepassioneerde team staat klaar om hoogwaardige diensten en ondersteuning te bieden, zodat we uw netwerk naar een hoger niveau kunnen tillen.

Onze Geschiedenis

wifi-center.nl is in 2018 opgericht en opereert als een handelsnaam van Solvatech B.V. Sinds de oprichting hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare leverancier van netwerkoplossingen. Ons bedrijf heeft een sterke focus op hoogwaardige wifi-producten en professionele netwerkapparatuur, zoals Ubiquiti en Eufy. Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan klantenservice streven we ernaar om de connectiviteit van onze klanten te verbeteren en hen te voorzien van de beste oplossingen voor hun netwerkbehoeften.

Gegevens

wifi-center.nl
Oeverzwaluw 8
5052 HB Goirle

T: 013 - 234 04 03
E: info@wif-center.nl

KvK: 88052966
BTW: NL864488919B01