Ubiquiti; Professionele next genertion netwerk en beveiliginstechnologie

Ubiquiti, een vooruitstrevend merk in netwerktechnologie.

Wanneer je het hebt over Ubiquiti, dan heb je het over een betrouwbaar merk welke vooruitstrevend is op het gebied van netwerktechnologie. Ze zijn niet alleen gespecialiseerd in Accespoints, netwerkswitches en routing, Maar ook zeker op het geboed van beveiliging door middel van camera's sensoren en smarthome oplossingen. dit alles is eenvoudig met elkaar te integreren via het control platform welke door Ubiquiti ontwikkeld is.

Ubiquiti UniFi Network

Ubiquiti UniFi is een krachtig netwerkplatform dat ontworpen is om gemakkelijk te implementeren en te beheren. Met UniFi kunt u access points, netwerkswitches, gateways en controllers eenvoudig installeren en beheren, wat bijdraagt aan een efficiënt en betrouwbaar netwerk.

De UniFi access points bieden een sterk bereik en snelle prestaties, wat ideaal is voor het uitbreiden van uw draadloze netwerk. De netwerkswitches van UniFi zijn robuust en bieden een hoge doorvoercapaciteit, wat betekent dat ze geschikt zijn voor zowel kleine als grote omgevingen. De gateways van UniFi bieden een betrouwbare verbinding met het internet, terwijl de controllers ervoor zorgen dat u uw hele netwerk eenvoudig kunt beheren vanuit één centraal punt.

Met UniFi kunt u uw netwerk gemakkelijk uitbreiden en beheren, wat leidt tot verbeterde prestaties en een betere gebruikerservaring. Als u op zoek bent naar krachtige en betrouwbare netwerkapparatuur, dan is Ubiquiti UniFi zeker een goede keuze. Doe nu uw aankoop en verhoog de verkoop van uw access points, netwerkswitches, gateways en controllers.

Ubiquiti Protect

Wil je je huis of bedrijf beveiligen met professionele en krachtige beveiligingscamera's, home acces, recorders en controllers? Kijk dan eens naar het merk Ubiquiti Protect.

De Ubiquiti Protect serie is gericht op home automation en beveiliging en biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige producten voor zowel zakelijk als thuisgebruik. Zo hebben ze de g4 dome camera, die gemakkelijk te installeren is en voorzien is van geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en nachtzicht. Daarnaast bieden ze ook de UNVR recorder, die je kunt gebruiken om opnames van je beveiligingscamera's op te slaan en te bekijken.

Maar Ubiquiti Protect biedt nog veel meer dan alleen beveiligingscamera's. Zo hebben ze ook home access-producten, zoals de Acces Hub, die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot je huis via een app op je smartphone. Daarnaast bieden ze ook controllers, zoals de UDM Pro, die je kunt gebruiken om al je smart home-apparaten te beheren vanuit één centraal punt.

Als je op zoek bent naar professionele en krachtige beveiligingsoplossingen voor je huis of bedrijf, dan is Ubiquiti Protect absoluut een merk waar je naar moet kijken. Bekijk ons ruime aanbod op onze webshop en ontdek hoe Ubiquiti Protect jou kan helpen om je huis of bedrijf te beveiligen.